Så här går det till

1

Vi börjar med ett kort och kostnadsfritt samtal där vi går igenom den nuvarande situationen, vilka mål och förutsättningar som finns samt hur jag skulle kunna hjälpa er.

2

I det här steget går vi på djupet och du får fylla i ett omfattande formulär för att jag ska ha ett så bra underlag som möjligt för att hitta orsaken till er aktuella sömnsituation. Därefter skräddarsyr jag en personlig plan för hur ni ska nå era mål på ett sätt som passar er familj.

3

Under konsultationen går vi igenom planen tillsammans för att allting ska kännas tydligt och för att du ska känna dig trygg i de olika stegen.

4

Nu är det dags att börja och då finns jag där hela tiden, för att stötta och vägleda dig igenom processen. Jag finns tillgänglig under de tre kommande veckorna och stöttar dig via mejl, sms och samtal där vi följer upp och pratar om hur det går. Vid behov kan vi även komma att justera planen på vägen, eftersom alla barn fungerar och reagerar på olika sätt.

Standardpaket

3 veckor

5 499 kr inkl. moms

Passar barn i åldrarna fyra månader till sex år. Att förändra sömnvanor hos äldre barn kan ibland ta längre tid än tre veckor. Det går alltid att skräddarsy och anpassa mina tjänster efter dina behov och önskemål.

I standardpaketet ingår:

Sömnanalys

Kartläggning av ditt barns sömnsituation via djupgående frågeformulär inför konsultationen.

3 veckors stöd

via WhatsApp, sms eller mail, måndag till fredag, kontorstid om vi inte kommer överens om annat.

60-90 minuters konsultation

Rådgivande samtal där vi tittar närmare på er situation, vilka utmaningar ni har och planerar vägen framåt.

3 x 20 minuters uppföljningssamtal

under veckorna efter konsultationen. Du kan ställa frågor, vi tittar på vad som fungerar och gör nödvändiga justeringar (beroende på hur du och ditt barn svarar på sömnplanen) för att hjälpa dig att nå dina mål.

Personlig sömnplan

Tydlig handlingsplan med steg-för-steg instruktioner, specifikt anpassat för ditt barn, din familj och era mål. Skickas till dig inom 48 timmar efter konsultationen.

Perfekt för dig som behöver stöd med någon av följande utmaningar:

Hjälpa barnet att somna på egen hand

Kämpiga läggningar eller vägran att sova vid läggdags

Övergång från samsovning till egen säng

Svårighet att somna eller sova på dagen/korta sovstunder eller inga sovstunder alls

Få barnet att stanna kvar och sova i sin säng

Tidiga uppvak på morgonen (innan kl 6.00)

Flera uppvak under natten

Fasa ut nattmat

Separationsångest

Nattskräck och/eller mardrömmar

Fråga mig vad som helst 

Boka 1 timmes rådgivande samtal = 1650 kr ink. moms.

Ibland kan små justeringar göra stor skillnad.
Det här samtalet passar dig som vill ställa specifika frågor kring ditt barns sömn. Det kan exempelvis handla om att barnet har svårt att sova på dagen, nuvarande sömnschema behöver justeras eller att du behöver tips och råd kring en smidig övergång från samsovning till egen säng. Det ingår ett frågeformulär inför samtalet, 60 minuters video-samtal men ingen sömnplan. 

Boka ditt samtal genom att maila maria@somnhjalp.se

Boka samtal

Boka ett kostnadsfritt samtal så pratar vi mer om just din situation.